FLEXIBLES BEOGRAD – POSETITE NAS NA SAJMU LABELEXPO 2017 (Brisel, 25.09.—28.09.2017)

 

 

 

 

 

Poštovani,

Raduje nas da smo u prilici da Vas pozovemo u ime naših partnera na sajam LabelExpo 2017 u Briselu od 25. do 28.09.2017. Proizvode firmi koje zastupamo možete videti na sledećim štandovima:

  • DANTEX (Velika Britanija) Štand: 3A20 – Dantex je najveći distributer letterpress i flexo ploča u Evropi i kupcima u oblasti fleksibilne ambalaže i etiketa je na raspolaganju već 50 godina. Mi smo specijalizovani dobavljači vodeno isperivih fotopolimernih ploča i procesne opreme.
  • MEECH INTERNATIONAL (Velika Britanija) Štand: 6C34 – Osnovana 1907. godine firma Meech International je specijalizovana u razvoju i proizvodnji sistema za elektrostatiku, kontrolu kontaminacije i energetske efikasnosti.

 

 

 

 

  • TECTONIC INTERNATIONAL (Velika Britanija) Štand: 4A28 – Tectonic sistemi za montažu ploča, registar i inspekciju štampe koriste napredna tehnološka rešenja kako bi pružili klijentima najkvalitetnija rešenja po pristupačnim cenama.
  • HERAEUS NOBLELIGHT GmbH (Nemačka) Štand: 9A19 – HERAEUS NOBLELIGHT se ubraja među svetske tržišne i tehnološke lidere za specijalne lampe i sisteme sa talasnim dužinama od ultraljubičaste (UV) do infracrvene (IR) za industrijske, naučne i medicinske aplikacije.

 

 

 

 

 

  • EDALE (Velika Britanija) Štand: 7D39 – Edale je vodeći britanski proizvođač i dobavljač flexo štamparskih mašina uskih i srednjih širina trake, digitalnih štamparskih mašina i opreme za konvertovanje.
  • DG PRESS (Holandija) Štand: 11D17 – holandski proizvođač roto ofset štamparskih mašina za visokoefikasnu štampu fleksibilne ambalaže (najpre VSOP a danas THALLO), najbolji servis roto ofset štamparske opreme.

 

 

 

 

  • EBEAM TECHNOLOGIES (SAD) Štand: 4A25 – Proizvodjač niskoenergetskih BroadBeam™ sistema elektronskih zraka u rasponu od 80 kV do 300 kV. Ovaj široki raspon omogućava sistemima da se koriste u mnogim primenama, uključujući štampanje, konvertovanje, laminiranje i umrežavanje. BroadBeam tim takođe pruža korisnicima sistema elektronskih zraka širom sveta 24 sata službu za rezervne delove i servis. Prvenstveno opslužujemo industrije štampe, konvertovanja, ambalaže, plastike i metala, nudeći e-zrake, automatizaciju, upravljanje trakama, pogonske sisteme i rešenja za lakiranje / laminiranje globalno.
  • MARTIN AUTOMATIC Inc (SAD) Štand: 7A35 – Obezbeđuje automatsko spajanje sa preciznom kontrolom tenzije za produkciju rolna-rolna. U radu preko 46 godina i sa preko 8.000 instalacija u više od 50 zemalja, Martin Automatic je najpoznatiji po svojoj širokoj paleti automatskih odmotača i spajača, automatskih transfer namotača i sistema za kontrolu tenzije.

 

 

 

 

  • FRESCHI s.r.l. (Italija) Štand: 6C42 – italijanski proizvođač opreme za doradu fleksibilne ambalaže, proizvodnju shrink sleeve etiketa i poprečnih rezača za shrink sleeve etikete.

U nadi da smo ovim kratkim predstavljanjem pobudili Vaš interes, posebno se radujemo Vašoj poseti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.