O NAMA

FLEXIBLES d.o.o. je kompanija koja je osnovana 2015. godine u Beogradu. Naša primarna delatnost je savetovanje u oblasti proizvodnje, štampe i dorade fleksibilne ambalaže i etiketa. Stručnost i iskustvo našeg tima omogućavaju nam da pružimo visokokvalitetne usluge našim klijentima.

Kao kompanija, posvećeni smo pružanju najboljeg mogućeg kvaliteta i vrhunske opreme na tržištu. Stoga smo se opredelili za saradnju sa renomiranim proizvođačima koji proizvode opremu sa visokim nivoom automatizacije i izuzetnom pouzdanošću.

U našem širokom asortimanu proizvoda nudimo različite mašine i opremu za proizvodnju fleksibilne ambalaže i etiketa. Tu spadaju mašine za flekso, bakro i ofset štampu, lakiranje, kaširanje, rezanje i brojne druge procese.

Pored prodaje opreme, takođe pružamo i usluge savetovanja za optimizaciju procesa proizvodnje i postizanje najboljih rezultata. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da identifikujete najefikasnije rešenje za vaše potrebe i prilagoditi ga specifičnostima vaše proizvodnje.

Zahvaljujući našem stručnom timu, posvećenosti kvalitetu i vrhunskoj opremi, FLEXIBLES d.o.o. je postala pouzdan partner mnogim kompanijama u industriji fleksibilne ambalaže i etiketa.

Ukoliko vas interesuje naša ponuda, slobodno nas kontaktirajte.


Flexibles d.o.o. Beograd je ovlašćeni zastupnik kompanije Muller Martini za područje Srbije, sa istorijom vođenja poslovanja kompanije Muller Martini poslednjih 19 godina, prethodno odgovoran za celo područje Balkana.

Logo MM