O NAMA

Kao rezultat dugogodišnjeg rada u prodaji opreme za proizvodnju i štampanje fleksibilne ambalaže i etiketa, firma Flexibles d.o.o. Beograd je postala ovlašćeni zastupnik kompanije OD-Systeme Handels & Vertriebs GmbH Austria za područje bivše Jugoslavije i Albanije.OD Systeme Logo RZ


Flexibles d.o.o. Beograd je ovlašćeni distributer firme DANTEX za područje Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije.  

Dantex je najveći distributer letterpress i flexo ploča u Evropi i kupcima u oblasti fleksibilne ambalaže i etiketa je na raspolaganju već 40 godina. Mi smo specijalizovani dobavljači vodeno isperivih fotopolimernih ploča i procesne opreme.


Flexibles d.o.o. Beograd postala je ovlašćeni distributer firme HERAEUS za područje  bivše Jugoslavije i Albanije.

HERAEUS NOBLELIGHT se ubraja među svetske tržišne i tehnološke lidere za specijalne lampe sa talasnim dužinama od ultraljubičaste do infracrvene za industrijske, naučne i medicinske aplikacije.

heraeus-logo


Sa istorijom vođenja poslovanja kompanije Muller Martini  poslednjih 10 godina, odgovoran za celo područje Balkana, Milan Živić je osnovao sopstvenu firmu Flexibles d.o.o. Beograd, koja je postala ovlašćeni zastupnik kompanije Muller Martini za područje Srbije.

 

Logo MM


Flexibles d.o.o. Beograd je odnedavno postala distributer renomiranog proizvođača opreme za doradu etiketa RHYGUAN (Kina) za područje bivše Jugoslavije i Albanije.


 

Flexibles d.o.o. Beograd je ovlašćeni distributer renomiranog britanskog proizvođača opreme Meech International za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.

Meech logo


Flexibles d.o.o. Beograd je ovlašćeni distributer renomiranog britanskog proizvođača opreme Tectonic International za područje Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.