PRINT4ALL 2018 SHOW, Fiera Milano 29.05. – 01.06.2018

Poštovani,

S obzirom na predstojeći sajam PRINT4ALL 2018 koji će se održati u Fiera Milano od 29. maja do 01. juna 2018, zadovoljstvo nam je da Vam u prilogu dostavimo naše preliminarno obaveštenje u vezi ovog važnog sajma kao i obrazac za registraciju.

KBA-FLEXOTECNICA će učestvovati na ovom sajmu zajedno sa KBA Italia i KBA-Iberica na istom štandu Koenig & Bauer.

Sajam PRINT4ALL 2018 je najvažniji i strateški događaj za industriju gume i plastike sa visokom stopom međunarodnog prisustva, idealna platforma za stvaranje kontakata i poslovanje sa malim i velikim kompanijama koje se bave proizvodnjom fleksibilne ambalaže.

Veliki događaj u industriji koji po prvi put okuplja tri istorijska sajma – Grafitalia, Converflex i Inprinting – kako bi stvorili jedinstveni događaj, bogatiji i sa više predstavnik pojedinačnih vertikalnih tržišta koje objedinjuju.

Istovremeno ćemo u našoj fabrici u Tavazzanu imati CI flekso mašinu 8 boja EVOXD mod. 127 za štampu fleksibilne ambalaže dostupnu za demo štampu sa novim konceptima automatizacije štampe usmerenim na povećanu produktivnost i efikasnost što otvara put ka industriji 4.0.

Više informacija o onome šta ćemo štampati na 8-bojnoj EVOXD u Tavazzanu biće dostupno do kraja aprila.

Značilo bi nam da unapred znamo plan Vaše posete kako bi Vam maksimalno posvetili pažnju.

Radujemo se unapred Vašoj poseti.

Za sva eventualna pitanja, stojimo Vam uvek i rado na raspolaganju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.