OD SYSTEME

OD Systeme Logo RZ

Naš tim čine stručnjaci koji su stekli višedecenijsko iskustvo u vodećim kompanijama u okviru štamparske i ambalažerske industrije. Šef tima je Wolfgang Henn, vlasnik i generalni direktor firme OD-Systeme, stručnjak koji ne samo da poznaje grafičku industriju i spolja i iznutra, već je takođe igrao ključnu ulogu u oblikovanju iste u proteklih nekoliko decenija. Kao što nam omogućava da ponudimo rešenja za specifične projekte, ova stručnost podrazumeva da možemo da se nosimo sa svakim aspektom složenih i opsežnih projekata, od “grinfild” praznog papira do samog završetka projekta. 

OD-Systeme Handels & Vertriebs GmbH Austria ima u svojoj ponudi opremu sledećih proizvođača:

 • BRAMPTON ENGINEERING (Kanada) – kanadski proizvođač vazdušno hlađenih (AeroFrost®) i vodeno hlađenih (AquaFrost®) sistema za proizvodnju višeslojnih filmova, namotača i drugih rešenja za proizvodnju filmova.

logo-bigabg

 • EDALE (Velika Britanija) – britanski proizvođač flexo štamparskih mašina uskih i srednjih širina trake (UV i solventne), digitalnih štamparskih mašina i opreme za konvertovanje.

  dgpress_logo_03

 • DGPRESS (Holandija) – holandski proizvođač roto ofset štamparskih mašina za visokoefikasnu štampu fleksibilne ambalaže (najpre VSOP a danas THALLO), najbolji servis roto ofset štamparske opreme.

 • KBA-FLEXOTECNICA S.p.A. (Italija) – italijanski proizvođač štamparskih i doradnih mašina za fleksibilnu i čvrstu ambalažu: Flexo štamparske mašine sa centralnim bubnjem, Mašine za lakiranje i laminaciju, Štampanje sa vodenim, solventnim ili UV, EB bojama ili digitalna štampa, Kombinovane linije sa hibridnom tehnologijom.

 • EBEAM TECHNOLOGIES (SAD) – američki proizvođač niskoenergetskih BroadBeam™ sistema elektronskih zraka u rasponu od 80 kV do 300 kV, koji se koriste u mnogim primenama, uključujući štampanje, konvertovanje, laminiranje i umrežavanje kod proizvodnje folija. Prvenstveno opslužujemo industrije štampe, konvertovanja, ambalaže, plastike i metala, nudeći e-zrake, automatizaciju, upravljanje trakama, pogonske sisteme i rešenja za lakiranje / laminiranje globalno.

  kama-gmbh-logo-primary

 • KAMA (Nemačka) – nemački proizvođač štanc mašina i lepilica za grafičku industriju. Efikasna rešenja za male i srednje tiraže.

MA logo

 • Martin Automatic Inc (SAD) – američki proizvođač automatskih odmotača i spajača (butt i lap spajanje), automatskih transfer namotača i sistema za kontrolu tenzije. Automatsko spajanje sa preciznom kontrolom tenzije za produkciju rolna-rolna.

  Noelle logo

 • Nölle GmbH (Nemačka) – Vrhunski sistemi za sušenje UV boja (flexo i ofset). Najbolji sistemi za sušenje UV boja sa i bez upotrebe inertnog gasa, za najbolje i najpouzdanije sušenje u proizvodnji fleksibilne ambalaže.