FLEXIBLES & KBA-FLEXOTECNICA S.p.A. – štamparske i doradne mašine za fleksibilnu i čvrstu ambalažu

 

 

 

 

Kao rezultat dugogodišnjeg rada u prodaji opreme za proizvodnju i štampu fleksibilne ambalaže i etiketa, firma Flexibles d.o.o. Beograd postala je ovlašćeni zastupnik firme OD-Systeme Handels- & Vertriebs GmbH Austrija za područje bivše Jugoslavije i Albanije, koja u svojoj ponudi ima opremu renomiranog proizvođača opreme KBA-FLEXOTECNICA S.p.A. (Italija).

 KBA-Flexotecnica je specijalizovana u proizvodnji štamparskih i doradnih mašina za fleksibilnu i čvrstu ambalažu. Kompanija u gradu Tavazzano u blizini Milana prostire se na površini od 25,000m². Njeni zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo, znanje i neophodnu ključnu kompetenciju.

Naša kompetencija je fokusirana na sledeće tehnologije:

  • Flexo štamparske mašine sa centralnim bubnjem sa svim štamparskim jedinicama grupisanim oko jednog otisnog cilindra (bubnja) ili u stek konfiguraciji, za štampanje na prednjoj ili zadnjoj strani materijala: plastičnog filma, papira, kartona, aluminijumske folije ili višeslojnih laminiranih materijala.
  • Mašine za lakiranje i laminaciju sa tehnologijama flexo, bakro, semi-flexo ili bez solventa za aplikaciju jedinica za cold seal i hot melt.
  • Štampanje sa vodenim, solventnim ili UV, EB bojama ili digitalna štampa
  • Kombinovane linije sa hibridnom tehnologijom sa štampom, specijalnim premazivanjem i lakiranjem u jednom prolazu, koje obezbeđuje najveću efikasnost doradnog procesa

Većina aplikacija su namenjene za prehrambenu ambalažu, kesice i vrećice, medicinsku ambalažu, etikete, industrijske vreće, barijerne filmove za specijalne proizvode, ambalažu za deterdžente, kozmetiku i ličnu higijenu, ambalažu za mleko i ostale tečnosti, voće i povrće kao i kartonske posude za hranu.

Naše flexo štamparske mašine mogu imati od 1 do 12 štamparskih jedinica, pokrivaju širine štampe od min. 600mm do max. 2500mm za različite korake (formate) štampe i imaju brzinu štampanja do 1000m/min.

Sva rešenja koja nudimo su prilagođena potrebama klijenata i karakterišu ih visoko tehnološka, nagrađivana rešenja kako bi se postigla visoka energetska efikasnost i osigurale vrhunske performanse uz očuvanje unutrašnjeg i spoljnog okruženja svake štamparije.

Dobrodošli u naš KBA-FLEXOTECNICA S.p.A. tim.

Za sva Vaša pitanja i upite stojimo Vam uvek i rado na raspolaganju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.